DÁRKY PRO ŽENY K VALENTÝNU

Svátek zamilovaných již klepe na dveře, a proto jsme se rozhodli předat Vám pár tipů, jakými dárky můžete své drahé polovičce udělat radost. Tyto produkty si oblíbí každá žena, která o sebe ráda pečuje!

 

Tip č. 1: LA-TWEEZ ECO LOVE PINZETA S OSVĚTLENÍM (LIMITOVANÁ EDICE)

pinzeta-s-osvětlením-ECO-LOVE

 Tvar obočí definuje celkový výraz obličeje, proto je nutné jej umět správně upravit. A pohodlné a rychlé úpravy obočí docílíte pomocí La-Tweez ECO LOVE pinzety, která přichází ve speciální limitované edici, a to ve valentýnském provedení. Pinzeta je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a obsahuje prvek Swarovski. Její LED dioda umožňuje nasvítit okolí obočí v takové míře, že Vám neunikne žádný chloupek, který je nezbytné vytrhnout.

Úprava obočí je nyní velkým trendem, a tak tímto dárkem nic nezkazíte.

 

Tip č. 2: BEAUTYBOX SADA K PARFÉMU

1495

Tento balíček obsahuje atomizér na oblíbený parfém a parfémový náhrdelník ve tvaru srdce. Atomizér funguje jako rozprašovač vůně, kterou do něj jednoduše přelijete či nastříkáte. Díky své cestovní velikosti je skvělý i pro přenos do letadla. Jeho 7 ml provedení se tak stává ideálním společníkem do každé kabelky. Parfémový náhrdelník má ve svém medailonku vloženou patentovanou kapsli, na kterou nastříkáte svou oblíbenou vůni a ta se z náhrdelníku uvolňuje až neuvěřitelných 7 dní! 

 

Tip č. 3: FLO KOSMETICKÁ SADA LA FEMME

FLO-sada-La-Femme

Tato sada tvoří kosmetický základ, který by měla obsahovat kosmetická taštička každé ženy. Sada obsahuje již zmiňovaný atomizér na parfémy, který funguje jako rozprašovač Vaší oblíbené vůně, dále pinzetu na obočí s LED světlem, díky které je možné obočí upravit rychle a bez obtíží. Dále obsahuje malý křišťálový pilník na nehty, který je uložen v kvalitním ochranném pouzdru. 

 

Tip č. 4: SCENTO PARFÉMOVÝ NÁHRDELNÍK VE TVARU SRDCE (STŘÍBRNÝ)

scento-srdce

Scento je luxusní značka, která svým zákazníkům nabízí originální parfémové šperky spojující módu, styl a funkčnost. Na náhrdelník ve tvaru srdce nanesete svou oblíbenou vůni, která se z něj bude uvolňovat až 7 dní. 

  

Tip č. 5: LA-TWEEZ SADA RADIANT BEAUTY

 Radiant-Beauty-set

Tato sada obsahuje osvětlené zrcátko, které obsahuje LED diodu. Je jej tedy možné použít téměř všude a za jakýchkoliv okolností. Dále obsahuje kvalitní pilník na nehty, pinzetu s LED osvětlením a prvky Swarovski. Dále též pouzdro na tuto pinzetu se zabudovaným zvětšovacím zrcátkem.  

 

Tip č. 6: BEAUTYBOX KISSPROOF - RTĚNKA A FIXÁTOR

 1498-8

 Co jiného darovat na Valentýna než rtěnku, která je prostě neslíbatelná? Tato krémová tekutá rtěnka je dostupná ve více než deseti odstínech a v tomto balení k ní dostanete i fixátor na rty, který rtěnku udrží na svém místě. Bez použití fixátoru je rtěnka matná, po jeho aplikaci získají rty lesk.