BEAUTYBOX.CZ SOUČÁSTÍ KOSMETICKÝCH VELETRHŮ!

Jelikož Beautybox.cz nabízí sortiment značek, které nejsou v České republice příliš známé, rozhodli jsme se podpořit jejich prezentaci a zúčastnili jsme se několika kosmetických veletrhů. Jmenovat můžeme např. mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE, na kterém byla představena spousta kosmetiky, kadeřnických pomůcek i nehtového designu. Na tuto akci se většinou sejde spousta vizážistů a vizážistek, proto jsme rádi, že jsme byli součástí a mohli jsme s nimi naši kosmetiku a produkty probrat, a rovněž oni si některé produkty (obzvláště sady kosmetických štětců) odnesli do svých kosmetických studií. 

inter1

Přípravy pro nás byly celkem náročné, ale jsme rádi za každou zkušenost. I proto jsme se dále rozhodli zúčastnit i Stříbrných vánočních dní na Letňanech. Rovněž tato akce je určena široké veřejnosti a bylo moc milé setkat se s našimi zákaznicemi tváří v tvář! Vaší podpory si moc vážíme a jsme rádi za každou zpětnou vazbu, kterou od Vás máme. Díky veletrhům jsme zjistili, že své zákaznice si najdou především kosmetické štětce značky Royal Brush.

Před Vánoci byly pak velice populární i cestovní hřebeny Beauty Look Tangle Definer.

vanocni dny

vanocni dny2

V případě naší účasti na některém z dalších kosmetických veletrhů Váš určitě budeme informovat a budeme se na Vás těšit! 

 

Děkujeme za podporu, 

Váš Beautybox.cz