Dermokosmetika UNICSKIN: účinná a praktická

Chcete o svou pleť pečovat, ale zároveň nechcete trávit příliš času vybíráním vhodných produktů?

all products III

 

Dermokosmetika UNICSKIN přichází s konceptem "Efficient Beauty - Účinná krása", který se zakládá na snížení počtu používaných produktů a zároveň maximální koncentraci aktivních látek a jejich unikátní kombinaci. Ve složení pak vynechává další "plniva", která pro pokožku nepředstavují žádné reálné výhody.

 

UNICSKIN je společnost založená v New Yorku, jejíž dermokosmetika je vyráběna ve Španělsku. Jejím heslem je maximální účinnost a jednoduchost při používání produktů. Nabízí opravdu efektivní péči pro všechny typy pokožky. Pleti velmi prospěje, když se méně stresujeme, máme více času pro sebe a nikam nespěcháme. S ohledem na tuto skutečnost UNICSKIN přichází s jednoduchou aplikací produktů a instrukcemi, jak produkty používat co nejúčinněji a nejrychleji.

 

V závislosti na věku, typu pokožky, kožních problémech či konkrétním životním stylu by měl každý pečovat o svou pleť odlišně. Existují však aktivní látky, které jsou účinné jak pro muže, tak pro ženy? Ano! Jediný fyziologický rozdíl mezi pokožkou ženy a muže spočívá v tom, že mužská pleť je o 20 % silnější než ženská, je mastnější a obsahuje vyšší množství kolagenu a elastinu. Pleť muže a ženy se projevuje odlišně, nicméně problémy s pletí nejsou rozdělovány podle pohlaví, ale podle typu pleti a dalších osobních konkrétních faktorů.  Aktivní látky pracují stejným způsobem a jsou stejně účinné jak v péči o mužskou, tak o ženskou pokožku. Kromě toho UNICSKIN vyvíjí výhradně koncentrované složení, které je bez olejů, a vyhovuje tak všem, jak rovněž dokazují testy této společnosti.

Dvě pohlaví, jeden společný cíl: skutečné výsledky.