CO DÁT ŽENĚ K VALENTÝNU

Ať už slavíte svátek zamilovaných rádi nebo ne, každou ženu jistě potěší alespoň drobný dárek. Máme pro Vás 3 tipy na produkty, kterými uděláte své drahé polovičce radost!

 

1) PINZETA S OSVĚTLENÍM (VALENTÝNSKÁ EDICE)

pinzeta-s-osvětlením-ECO-LOVE

 Tvar obočí definuje celkový výraz obličeje, proto je nutné jej umět správně upravit. A pohodlné a rychlé úpravy obočí docílíte pomocí La-Tweez ECO LOVE pinzety, která přichází ve speciální limitované edici, a to ve valentýnském provedení. Pinzeta je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a obsahuje prvek Swarovski. Její LED dioda umožňuje nasvítit okolí obočí v takové míře, že Vám neunikne žádný chloupek, který je nezbytné vytrhnout.

Úprava obočí je nyní velkým trendem, a tak tímto dárkem nic nezkazíte.

 

2) SADA DO KAŽDÉ KABELKY

FLO-sada-La-Femme

Tato sada tvoří kosmetický základ, který by měla obsahovat kosmetická taštička každé ženy. Sada obsahuje atomizér na parfémy, který funguje jako rozprašovač Vaší oblíbené vůně, dále pinzetu na obočí s LED světlem, díky které je možné obočí upravit rychle a bez obtíží. Dále obsahuje malý křišťálový pilník na nehty, který je uložen v kvalitním ochranném pouzdru. 

 

3) OŠETŘUJÍCÍ LED MASKA NA PLEŤ

2000

 

Pokud byste rádi ženu obdarovali dražším, avšak kvalitním produktem, je tato LED maska tou správnou volbou. Ošetřující zlatá LED maska napomáhá při léčbě akné, vyhlazení vrásek, odstranění pigmentu a skvrn, omlazení pleti a vypnutí pokožky.
Díky této LED masce si žena může dopřát wellness z pohodlí domova, a za to Vás bude milovat.