PRO KRÁSNOU PLEŤ I BEZ KOSMETICKÝCH SALÓNŮ

Chcete mít pleť zářivou jako hollywoodská hvězda? S produkty Palsar7 to jde i bez drahých salónů!

LED maska pomáhá_

Jak účinně zatočit s vráskami a unavenou pletí? S Ošetřující maskou Palsar7 si teď můžete dopřát luxusní péči dříve dostupnou jen v kosmetických salónech. Blahodárné účinky LED masek na namáhanou pleť si nemohou vynachválit ani zahraniční celebrity. Například Jessica Alba či Victoria Beckham na svou domácí ozdravnou kúru pomocí LED světel nedají dopustit. Péče Palsar7 je bezpečné a efektivní profesionální ošetření pokožky, které ocení jak maminky či babičky, tak mladší slečny s problematickou kůží. Díky dárkovému balení je navíc ideálním překvapením pod vánoční stromeček pro vaše blízké!

Tu nejlepší kosmetičku teď máte doma

Kosmetické salóny mnohdy znamenají obtížné shánění termínů, které by vám vyhovovaly, a průvan v peněžence. Ošetřující maska Palsar7 je proto ideálním řešením! Exkluzivní péči si teď můžete vychutnat doma kdykoliv máte zrovna volnou chvilku, a navíc bez stresu či rizikového osobního kontaktu. Maska skvěle pomáhá všude tam, kde se objeví povadlá pokožka, akné, pigmentové skvrny nebo ucpané póry. Nemusíte hned sahat po chemickém peelingu, laserových úpravách či výplni vrásek kyselinou hyaluronovou. LED masku skvěle doplníte i dalšími produkty domácí péče o pleť značky Palsar7. Všechny produkty teď navíc pořídíte ještě výhodněji! Stačí při nákupu zadat slevový kód 15PALSAR7 platný do 31. 1. 2021.

Dopřejte si kúru hollywoodských hvězd

Pohodlně se uvelebte, nasaďte masku a sami si na ovladači vyberte druh péče, kterou zrovna potřebujete. V Ošetřující LED masce je sedm druhů světel o různé vlnové délce. Poradí si s vráskami, odstraní jizvy, zarudnutí či otoky. Žlutým světlem například zpomalíte stárnutí kůže. Červené světlo brání tvorbě pigmentových skvrn a zvyšuje účinnost vstřebávání kosmetických přípravků. Fialové odstraňuje jizvičky po akné a modré má zase antibakteriální účinky. Zelené světlo zklidňuje a účinkuje proti zánětům. Proto se hodí zejména na pleť s výskytem akné.

Pár minut týdně pro dokonalou pleť

Ošetřující masku Palsar7 stačí používat třikrát, čtyřikrát týdně a výsledky v podobě zdravé, pružné pleti se brzy dostaví! Díky ní proměníte vaši každodenní pečující chvilku v rituál zpomalující čas. Jedinečná, neinvazívní metoda užití fotonového světla při pravidelném používání reaktivuje kolagen v pleti a ta se stává mladší, zářivější a bez vrásek. Získejte i vy rozzářenou a čistou pleť, kterou dávají na odiv světové celebrity! Využijte zvýhodněné nabídky do 31. 1. 2021 se slevovým kódem 15PALSAR7 a prohlédněte si i další zkrášlující produkty na www.beautybox.cz.