VALENTÝNSKÁ INSPIRACE 2021: Ošetřující LED maska i masážní face-rollery

Magické datum 14. února se blíží a vy stále dumáte nad tím, čím obdarujete svou drahou polovičku? Máme pro Vás několik tipů na dárky, kterými u romantické večeře zazáříte!

 

PALSAR7 OŠETŘUJÍCÍ LED MASKA NA PLEŤ + BRAŠNA ZDARMA
Domácí pomocnice v péči o pleť. Obdržíte ji ve stylové krabičce s ozdobnou stužkou.

Valentýnská nabídka: do 14.2. objednávejte masku s 10% slevou!

LED maska pomáhá_ (1)

Kosmetické salóny jsou z důvodu pandemie COVID-19 zavřené, to ale neznamená, že o sebe nemůžete pečovat z pohodlí domova. PALSAR7 přichází s ošetřující LED maskou, která napomáhá při léčbě akné, vyhlazení vrásek, odstranění pigmentu a skvrn, omlazení pleti a vypnutí pokožky. Maska funguje na bázi fotonové terapie - obsahuje 7 LED světel, přičemž každé indikuje jiný typ ošetření pleti. Stačí se pohodlně usadit, upevnit masku na obličej elastickým páskem a vybrat si na ovladači péči, kterou zrovna potřebujete.

Ošetřující LED masku si můžete vybrat v bílém či zlatém designu, záleží na Vaší preferenci. Vždy ji obdržíte ve stylové elegantní krabičce s bílou stuhou, takže se nemusíte vyčerpávat balením dárku. K LED masce navíc zdarma získáte růžovou kosmetickou brašnu v hodnotě 1000 Kč, která slouží k bezpečnému uchování masky. Díky této pomocnici si můžete dopřát domácí wellness každý den kdekoliv se vám zlíbí.

Zjistit více

 

PALSAR7 MASÁŽNÍ VÁLEČEK NA OBLIČEJ (FACEROLLER)

Bojuje proti otokům a kruhům pod očima, zmírňuje vrásky a pomáhá vstřebávat kosmetiku.

Váleček je zabalen v přírodní dárkové krabičce.

4 (1)

Tento elegantní masážní váleček podporuje absorpci pečující kosmetiky - krému, séra, oleje i masky. Díky masáži a zvýšené cirkulaci krve se kosmetické produkty vstřebávají hlouběji do pleti a účinkují tak rychleji a intenzivněji. Masážní váleček však lze použít i samostatně bez jakéhokoliv podkladu. Jeho chladivé účinky příznivě působí proti otokům a kruhům pod očima.

Masážní faceroller se stal velkým trendem v zahraničí a svůj boom zažívá i u nás. Tímto dárkem tedy jistě nešlápnete vedle! Navíc jej dostanete zabalený ve stylové přírodní krabičce se stužkou, takže si nemusíte lámat hlavu s jeho zabalením.

Zjistit více

 

LA-TWEEZ ECO LOVE Pinzeta s osvětlením (Limitovaná edice)

 Balení s věnováním a ve tvaru srdce - pinzeta jako šperk, který ocení každá žena.

Elegantní pinzeta s prvkem Swarovski.

pinzeta-s-osvětlením-ECO-LOVE

Pinzeta La-Tweez ECO je vyrobena z nejkvalitnější nerezové oceli, která zajišťuje její dlouhou výdrž. Díky LED diodě, kterou zapnete jednoduchým stisknutím kamínku Swarovski, můžete vidět každý drobný detail na vašem obličeji. Při úpravě obočí vám tak neunikne ani jeden chloupek, který přečuhuje.

Na zadní straně balení je možné napsat vlastní věnování obdarované osobě.

Zjistit více

 

Více inspirace naleznete na naši stránce Valentýn 2021.