Recenze štětců Prismatic a rtěnky Bellápierre

Domů mi přišla zásilka z e-shopu www.beautybox.cz plná nejrůznějších kosmetických produktů. Ano, tento internetový obchod má ve svém sortimentu velmi zajímavé produkty, které potěší ne jednu nadšenkyni do kosmetiky!

Na e-shopu najdeš produkty na líčení očí, obočí, tváře, rtů, ale i kosmetické sady. Nechybí ani pomocníčci při líčení, tedy štětce a jiné doplňky. Ceny jsou příznivé a najdeš zde produkty, které běžně nejsou k sehnání a spousty zajímavých značek (například minerální kosmetiku).

A nyní se pojď se mnou podívat, co pěkného mi v balíčku přišlo.

9afb1209c1_104542389_o2

BELLÁPIERRE Kiss Proof Lip Creme

Jako první tu mám matnou tekutou rtěnku. Jedná se o americkou značku Bellápiere, která má ve svém sortimentu minerální kosmetiku. Jsem ráda, že konečně mám šanci od této značky něco otestovat a že je to právě rtěnka! Dohledala jsem, že rtěnka stojí 459Kč a má 3,8g. Vzhledově to není nic převratného. Minimalistický a praktický obal, v kterém snadno uvidíš odstín (07 Hothead), po kterém saháš. Jakoby "leskový" aplikátor je dostatečně precizní a snadno se s ním vykreslí srdíčko rtů.

54d2b6bade_104542398_o2

Samotný odstín mě naprosto okouzlil! Jedná se o studenou červenou s podtónem do modra. Není to úplně krvavě červená, trošku se v ní mísí růžová. Sedne rozhodně studeným typům (podle barevné typologie - léto, zima). Na této barvě je také velkým plusem, že opticky vybělí zuby. Mně perfektně sedí a v kombinaci s černými šaty je to ta pravá ženskost!

2c59a09215_104542402_o2

A samotná rtěnka? Ta je naprosto peckovní! Je skutečně neslíbatelná. V momentě, kdy ji naneseš, zaschne a ani se nehne. Můžeš si dřít rty, jak jen chceš a ona zůstává na místě. Zasychá do matného finishe. Vydrží celý den jídlo i pití. Nerozpíjí se do rtů, nezvýrazňuje vrásky, nedrolí se. Jen je třeba pod ni použít balzám na rty nebo podkladovou bázi, aby rty nevysušovala. Dolů ji dostaneš dvoufázovým odličovačem. Za mě naprostá pecka! Potřebuji i jiné odstíny…

95f55e4dfb_104542391_o2

Objednávej: https://www.beautybox.cz/brands/bellapierre/page/2/

 

MODA PRISMATIC sada štětců na obličej (Face Perfecting Kit)

A další v balíčku se nacházela sada těchto populárních štětců. V jednu dobu to byl velký BOOM a všechny bloggerky je testovaly. Já, jak už bývá zvykem, počkám, až šílenství okolo toho odezní a vrhnu se na recenzi.

5106ed10b5_104542403_o2

Sada obsahuje 4 štětce, které jsou primárně určeny na obličej. Jejich štětiny jsou syntetické, což já preferuji. Stojí 675Kč, což není za kvalitní štětce mnoho. Na první pohled tě pravděpodobně zaujme design! Jedná se o jednorožčí klasiku. Zelená pomalu ombré efektem přechází ve fialovou, následně v růžovou a samotné štětiny hrají barvami, jako je tyrkysová a fialová.

801
Tento štětec je primárně určený na tekutý nebo krémový make-up. Abych pravdu řekla, tak na nanášení make-upu mi to přijde příliš zdlouhavé. Nedělá šmouhy, jelikož je na štětiny velmi bohatý. Štětiny z něj nevypadávají a na tváři je opravdu MEGA příjemný. Nicméně úchytka se velmi ohýbá, a proto ji držím až u hlavice a ne moc snadno se dostanu s make-upem do záhybů u nosu a okolo očí. Ovšem naprosto geniální je tento štětec na pudr. Je to s ním rychlé. Perfektně pudr zapracuje do pleti a aplikace je velmi příjemná.

1b38367d89_104542406_o2

802
Tento štětec je určen na tvářenku a bronzer. Ano, dá se to s nimi. Na konturování je to také vhodné. Opět musím zmínit, že na štětiny je velmi bohatý - nevypadávají z něj. Je na pleti příjemný. Ale možná bych jej ocenila trošku větší, aby se s ním snáz "blendilo".

76eb401e93_104542407_o2

803
Tento štětec je určen na konturování. Na klasické konturování lícních kostí a po stranách obličeje mi přijde velmi malý. Ovšem zase je precizní, proto bych jej využila na konturování třeba nosu. Pro mě je to ideální velikost na zapracovávání korektoru. Na to mi přijde skvělý!

457ee4ef70_104542408_o2

804
Tento štětec je právě určen na korektor nebo na konturování nosu, případně na oční stíny. Na korektor mi přijde moc malý, ale na konturování nosu určitě dobrý! Na blendění stínů dávám přednost klasickým štětcům.

1366e9ca78_104542409_o2

A shrnutí? Kvalita štětců rozhodně není špatná. Jde vidět, že to není zásilka z ebay či podobných asijských e-shopů. Za mě je nejlepší největší štětec na pudr - k tomu je skvělý! Ovšem na další štětce bych si potřebovala ještě zvyknout… přece jen je to něco jiného a člověk musí chytit ten správný drift k zacházení.

Objednávejhttps://www.beautybox.cz/obchod/stetce-na_liceni/sady/moda-prismatic-face-perfecting-kit/

----------

ČLÁNEK SLEČNY MICHAELY NAJDETE ROVNĚŽ NA JEJÍM WEBU LadyVanilka