Recenze paletky ParisAx

ParisAx. Slyšíte to poprvé? I pro Vás je tato značka neznámá, tak jako ještě do nedávna byla i pro mě? Díky eshopu beautybox.cz jsem měla možnost vyzkoušet jeden z jejich produktů a já Vám mile ráda tento produkt představím.

 

 
Produktem, který jsem od firmy Beautybox dostala na zkoušku, byla paletka od francouzské kosmetické značky ParisAx. V paletce se nachází 24 třpytivých očních stínů, jejich odstíny jsou pak laděné od béžových, po světle fialové, růžové, přes tmavší odstíny až do šedé a černé. Myslím, že s výběrem nebude mít žádná slečna problém, jelikož nabídka je více než dostačující. Kromě očních stínů je s paletce nachází i 6 highlighterů a 3 tvářenky ve dvou růžových a jednom odstínu s nádechem oranžové, který pro některé typy pletí lze využít také jako bronzer. Co považuji za šikovnou věc, obzvláště pak pro méně zkušené slečny v tomto oboru, je, že stíny, tvářenky i highlightery jsou řazeny do tří sloupců, aby k sobě ladily. Takže nemusíte přemýšlet nad složitými kombinacemi, ušetříte spoustu času a výsledné líčení bude stát za to!

 

Parisax Sada dekorativní kosmetiky Note Book - Big Model 19,2 g

Tuto paletku naleznete na již zmiňovaném eshopu beautybox.cz za cenu v řádu stovek, což je za paletku se 33 stíny cena, dle mého názoru, velmi dobrá. Tak neváhejte a vybírejte! Na eshopu naleznete i jiné zajímavé produkty, které má tato značka ve svém repertoáru.
 
Mějte se krásně,
Looksbystep
 

----------

ČLÁNEK SLEČNY ŠTĚPÁNKY NAJDETE ROVNĚŽ NA JEJÍM WEBU Looksbystep