10 TIPŮ NA VÁNOČNÍ DÁREK PRO ŽENY

Štědrý den už se pomalu blíží, a proto je nejvyšší čas zamyslet se nad tím, čím obdarujete svou maminku, sestru, čím může žena udělat radost sama sobě, nebo co může muž darovat své drahé polovičce. Máme pro Vás 10 tipů, které bychom samy pod stromečkem našly moc rády!

...

988

KOSMETICKÝ ADVENTNÍ KALENDÁŘ FRANCOUZSKÉ ZNAČKY PARISAX PROFESSIONAL

Cena: 799 Kč 599 Kč

Začneme dárkem, který můžete někomu věnovat již před Vánoci. Každé dítě se těší na 1. prosince, až začne odpočítávat Štědrý den tradičním otvíráním okének čokoládového kalendáře. Ale proč si neudělat radost i v našem věku? Místo čokoládek se každý den můžete obdarovat kosmetikou, no není to sen? V tomto kalendáři naleznete laky na nehty, tužky na rty, oční stíny, tvářenku a mnoho dalších překvapení, které si pro Vás přichystala francouzská značka ParisAx Professional, kterou používají i světoví vizážisté.

24 dní do Vánoc = 24 kosmetických produktů!

...

1495

BEAUTYBOX SADA ATOMIZÉRU A PARFÉMOVÉHO NÁHRDELNÍKU ZNAČKY FLO ACCESSORIES

Cena: 838 Kč 670 Kč

Dalším nevšedním dárkem, kterým určitě nešlápnete vedle, je sada parfémového náhrdelníku a atomizéru. Stříbrným náhrdelníkem ve tvaru srdíčka ukážete obdarované ženě, že si jí opravdu vážíte. Která žena by nechtěla dostat srdce? Tento náhrdelník je navíc praktický, neboť do něj můžete vložit kapsli, na kterou nanesete oblíbenou vůni. Tato vůně se poté z medailonku uvolňuje až po dobu 7 dní! Když vůně začne slábnout, jednoduše ji znovu nanesete na kapsli. Náhrdelník je vyroben z hypoalergenní nerezavějící oceli. Druhým produktem tohoto speciálního balíčku je atomizér na parfém. Jedná se o cestovní rozprašovač vůně, který se vejde do každé kabelky. Je proto vhodný pro každou ženu, protože která z nás s sebou chce věčně tahat celou lahvičku parfému? Rozprašovač jednoduše naplníte svou oblíbenou vůní, atomizér je omyvatelný, takže i opakovaně použitelný. Dostupný v černém či stříbrném provedení, dokonale ladí k náhrdelníku.

...

1429-3

 BEAUTYBOX PEČUJÍCÍ SADA Z MRTVÉHO MOŘE OBSAHUJÍCÍ TĚLOVÝ BAHENNÍ ZÁBAL, MINERÁLNÍ TĚLOVÉ MLÉKO A SŮL DO KOUPELE

Cena: 637 Kč 509 Kč

Tato sada produktů značky SEE SEE udělá radost každé ženě, která o sebe pečuje a ráda si dopřává chvilky klidu a relaxu i v této uspěchané době. Po procházce v mrazivém zimním počasí Vám jistě bodne horká vana, do které můžete přisypat přírodní sůl z Mrtvého moře, která tělo po celém dni uklidní. Je vhodná pro všechny typy pokožky a dodává jí pocit svěžesti a hladkosti, neboť jemné krystalky soli účinně odstraňují odumřelé kožní buňky. Tělo můžete vyživit i bahenním zábalem, který je obohacen o přírodní minerály pomáhající zlepšit stav pokožky. Bahno z Mrtvého moře pokožku čistí, zpevňuje, vyživuje, okysličuje ji a aktivuje oběhový systém, loupe a ničí toxiny. Je vědecky prokázáno, že zmírňuje suchou a nevyváženou pokožku a kůži postiženou zánětlivými stavy. Na závěr můžete pokožku potěšit tělovým mlékem, které se snadno vstřebává a pleť zanechává hebkou a hladkou na dotek.

...

 bb1

 

 BEAUTYBOX KOSMETICKÁ TAŠTIČKA SE ŠTĚTCI A BEAUTY BLENDEREM

Cena: 547 Kč 439 Kč

V tomto kosmetickém balíčku naleznete základní produkty k líčení tváře, které by měla mít každá žena. Do kosmetické taštičky značky Beauty Look můžete vložit svou oblíbenou kosmetiku a sbalit ji s sebou na cesty nebo do kabelky. Její tři zipy umožňují organizování produktů do jednotlivých přihrádek. Do této taštičky se vejdou i štětce značky Chique, které jsou určeny k líčení očí a obočí. Dalším produktem tohoto balíčku je kosmetická houbička na make-up, které se také jinak říká beauty blender. Slouží ke snadnému a důkladnému nanesení make-upu, aniž by jej absorbovala do sebe. A navíc krásně ladí s kosmetickou taštičkou!

...

790_1

 DÁRKOVÁ KOSMETICKÁ SADA COFFRET SWEET LOVE ZNAČKY PARISAX PROFESSIONAL

Cena: 799 Kč 599 Kč

Krásně balená dárková sada plná kosmetiky je ideálním dárkem k Vánocům! Obsahuje paletku 7 očních stínů, paletku s tvářenkami a zrcátkem, konturovací bronzery, lesky na rty a kosmetické štětce. Stává se tak vhodným pomocníkem každé slečně, která se ráda parádí a ještě nemá svou kosmetickou výbavu. Tvářenka a bronzer přidá pobledlé tváři barvu i v tomto zimním počasí a oční stíny rozzáří Váš pohled!

 ...

flawless-kit-fair_1

SADA FLAWLESS COMPLEXION PRO DOKONALOU PLEŤ OD LUXUSNÍ AMERICKÉ ZNAČKY BELLÁPIERRE

Cena: 1379 Kč

 Tato luxusní sada je nezbytná pro všechny ženy, které touží po tom, aby jejich pleť vypadala naprosto bezchybně. Produkty jsou vyrobeny ze 100% přírodních minerálů a zaručují perfektní krytí po celý den. Sada obsahuje podkladovou bázi pod make-up, která je voděodolná a bez parabenů. Vyrovnává veškeré nedokonalosti a nedostatky pleti před nanesením očních stínů či třpytek. Dále obsahuje sypký minerální pudr 5v1 vhodný jako korektor, pudr, fixátor či jako částečná ochrana proti slunci. Obsahuje pouze čtyři přírodní ingredience, které jemně pečují o pokožku a ochraňují ji. Jedná se o slídu, oxidy zinku, oxidy železa a o oxid titaničitý. Součástí sady je i minerální tvářenka, která je vhodná pro citlivou a problematickou pleť. Na licních kostech zanechává přirozený zářivý lesk. Složena je z čistě přírodních látek -Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides. Posledním produktem této sady je kabuki štětec, který umožňuje snadné nanesení pudru či tvářenky. 

 ...

1417-2

 BEAUTYBOX HAND & FOOT CARE: KRÉM NA RUCE A KRÉM NA NOHY ZNAČKY SEE-SEE

Cena: 424 Kč 339 Kč

 Tato sada je ideální kombinací pečující kosmetiky do chladného zimního počasí! Potěší ženy i muže, neboť na suché ruce a nohy trpí v tomto období snad každý. Krém na ruce obohacený o drahé minerály a vitamíny z Mrtvého moře. Ruce zjemňuje a chrání před povětrnostními vlivy počasí a škodlivými vlivy životního prostředí. Zanechává ruce hladší, jemnější a zdravější. Relaxační a osvěžující hutný krém na nohy zmírňuje jejich suchou pokožku, zároveň ji chrání a vyživuje, poskytuje hladký a jemný pocit na dotek a lehkou nádhernou vůni. Pokožka bude svěží, vyživená a chráněná před suchem. Mrtvé moře je skvělým zdrojem pro relaxaci: obsahuje 10x více soli a minerálů než jiné moře a oceány na světě.

 ...

1471

BEAUTYBOX HAIR CARE ŠAMPON A MASKA NA VLASY ZNAČKY MOGADOR

Cena: 958 Kč 759 Kč

Každá žena touží po bohaté kštici jako z červeného koberce, která se bude lesknout a každý se za ní otočí. Tato sada obsahuje posilující šampon, který je vyvinut tak, aby vlasy šetrně čistil a dodal jim potřebnou výživu a lesk. Díky jedinečnému Mogador JAS Komplexu™, který obsahuje kombinaci arganového oleje a bambuckého másla, bude pokožka hlavy vyživená a vlasy provoněné a plné života. Vyživující maska je pak vhodná pro vlasy unavené a bez života. Maska se dostane ke každému vlasovému vláknu a pokryje jej filmem, který vlasu dodá lesk a potřebnou ochranu proti vnějším vlivům. Maska napomáhá odstraňovat a předcházet zacuchání vlasů a dodává výživu a hydrataci každému vlasovému vláknu. Výsledky jsou viditelné již po jednom použití. Vlasy budou na dotek hladké a plné života.

Vlasy - koruna krásy!

...

1369

 MANIKÚRNÍ SADA PRO DOKONALE UPRAVENÉ NEHTY

Cena: 450 Kč 199 Kč

Každá žena touží po dokonale upravených nehtech. Proto jí jistě uděláte radost manikúrní sadou, která obsahuje všechny potřebné pomůcky. Tato sada značky Beauty Look v krásném praktickém uzavíratelném pouzdru obsahuje zatlačovač nehtové kůžičky, nůžtičky na nehtovou kůžičku, štípek na nehty, pinzetu, odstraňovač záděr a nehtové kůžičky, zatlačovat nehtové kůžičky, pilníček na nehty a nůžtičky na nehty. Vše potřebné na jednom místě, navíc ideální na cesty. Je k tomu potřeba něco dodávat? ♥ 

...

    Návrh bez názvu

VLASTNÍ BEAUTYBOX: NEOMEZENÉHO MNOŽSTVÍ VÝROBKŮ DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU

Cena: Individuální, 30% sleva z finální částky!

Pokud Vás nezaujaly produkty zmíněné výše, můžete si sestavit vlastní balíček Beautybox, který Vám domů přijde v designové růžové krabici. A navíc s 30% slevou!

 

1. VYBERTE SI PRODUKTY

Vyberte si jakékoliv produkty z našeho e-shopu v minimální hodnotě 1490 Kč a vložte je do nákupního košíku. 

 

2. ZADEJTE KÓD NA 30% SLEVU

Před dokončením objednávky zadejte v detailu objednávky (viz. ukázka) slevový kód: "beautybox30" a rázem získáte 30% slevu na Váš nákup. 
slevový kupon_1

3. OČEKÁVEJTE BALÍČEK

Po odeslání objednávky Vám sestavíme růžový balíček plný produktů dle Vašeho výběru.