KOSMETICKÉ VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY

Blíží se Vánoce a s nimi kromě zimních radovánek přichází i předvánoční horečka. Obchodní centra jsou přeplněná lidmi, v každém obchodě musíte čekat dlouhé fronty.. A to počasí? Brrr… Proč si raději neobjednáte dárky z pohodlí domova a nenecháte si je dovést až ke dveřím, mezitímco můžete péct cukroví nebo se pustit do vánočního úklidu? A abychom Vám nakupování ještě usnadnili, máme pro Vás další tipy na vánoční dárky, které si na našem e-shopu můžete objednat!

Tentokrát se podíváme na produkty s minerály z Mrtvého moře, sady štětců nebo třeba unikátní intimní olej!

...

298

MODA PRISMATIC Sada štětců k líčení obličeje

Cena: 675 Kč 429 Kč

 

Naším prvním vánočním tipem je sada MODA PRISMATIC FACE PERFECTING KIT, která je sestavena ze 4 štětců profesionální kvality v moderním duhovém metalickém provedení. Štětce mají inovativním tvar, díky kterému se lépe drží a jejich umělá vlákna jsou jemná a hustá, přesto však do sebe neabsorbují make-up. Líčení a konturování je snadné, neboť větší plocha štětců celý proces líčení urychluje. Sada obsahuje štětec na make-up, štětec na bronzer či tvářenku, konturovací štětec a štětec na korektor. Produkt nebyl testován na zvířatech (CRUELTY FREE).

...

1728

PARISAX Kosmetický kufřík (74 barev)

Cena: 1399 Kč 999 Kč

 

Toužíte po nespočtu očních stínů, bronzerů a rtěnek, které budete mít uloženy na jednom místě? Žádný problém! Tento kosmetický kufřík značky ParisAx Professional obsahuje 54 očních stínů, tužky na oči, rozjasňovače, bronzery, oční linky... Zkrátka všechno, s čím se při líčení vyřádíte! 

...

1003

MODA TOTAL FACE Sada štětců

Cena: 549 Kč 399 Kč

 

Další sadou štětců, kterou bychom Vám rádi doporučili, je sada MODA TOTAL FACE, která obsahuje štětec na make-up, štětec na pudr, štětec na rty, štětec na oční stíny, štětec na obočí, štětec na kouřové líčení a pouzdro na štětce. S těmito šesti kosmetickými štětci dosáhnete promyšleného líčení a žádné další již nebudete potřebovat. Praktické cestovní pouzdro se dá navíc složit do stojánku, díky kterému budete mít ve štětcích přehled. Vlákna štětců jsou rovněž umělá a celý produkt je CRUELTY FREE (nebyl testován na zvířatech).

...

793

PARISAX Make-up paletka 41 barev

Cena: 599 Kč

Pokud je na Vás kosmetický kufřík příliš velký, určitě oceníte tuto krabičku plnou očních stínů, která se dá složit do praktické cestovní paletky. Obsahuje spoustu očních stínů a dále je doplněna o rtěnky, tvářenky, štětce a aplikátor na oční stíny. Víko paletky obsahuje zrcátko.

...

1426-2

BEAUTYBOX ULTIMATE BODY TREATMENT Léčebná péče o tělo

Cena: 1802 Kč 1399 Kč 

 Hledáte-li kosmetický balíček, který je vhodný téměř pro každého, Ultimate Body Treatment od značky SEE-SEE je pro Vás tou pravou volbou. Obsahuje krém na ruce, krém na nohy, minerální tělový scrub, minerální tělové máslo, ošetřující šampon a minerální zklidňující krém. Všechny produkty obsahují minerály z Mrtvého moře, které jsou známy pro své blahodárné účinky. Tělo potřebuje v tomto sichravém počasí pořádnou dávku výživy, tak mu ji dopřejte!

...

 

1423-4

BEAUTYBOX COMPLETE BODY CARE Kompletní péče o tělo

Cena: 1 113 Kč 889 Kč 

Tento balíček je menší a levnější alternativou balíčku předešlého, obsahuje krém na ruce, krém na nohy, minerální tělový scrub a minerální tělové máslo.

...

1806-4

Li Quandisa - Olej pro intimní péči 5 ml

Cena: 499 Kč

Li Quandisa nabízí produkt pro denní intimní hygienickou péči s léčivými účinky! Nikdy předtím jste se ohledně svého těla necítili tak sebejistě a pohodlně! Li Quandisa Vám pomůže vyřešit různé zdravotní a hygienické potíže, se kterými se každý potýká. Jedná se o kombinaci organických olejů od matky přírody, která vašemu tělu poskytuje přesně to, co potřebuje.

...

 

1716

PARISAX Kosmetický kufřík

Cena: 1 249 Kč 999 Kč

 A pokud Vás nezaujal první kufřík v tomto článku, zkuste dát šanci tomuto! Kosmetický kufřík značky Parisax Professional obsahuje paletky 6 očních stínů, rtěnky, tvářenky, rozjasňovače, tužky na oči i rty či laky na nehty.