UŽIJTE SI DOVOLENOU V ČESKU!

logo

Dovolenou u moře si letos můžeme leda představovat.. To ale neznamená, že si nemůžete užít výlety v Česku a na Moravě! Máme zde spoustu krásných míst a teď je ta správná chvíle na jejich objevování. Ať už se vydáte do hor nebo kempovat k vodě, určitě budete mít o zábavu a krásné výhledy postaráno! Nenechávejte však nic náhodě a vybavte se na cesty i prakticky..

66213090_1034030170121633_7115614345261744128_o 

Na dovolené vás totiž může potkat drobný, avšak velmi nepříjemný problém. Tím problémem jsou dotěrní komáři a další otravný hmyz. Komáři se vyskytují především u vody, nevyhnete se jim však ani v kempech, kde trávíte dlouhé letní noci. Můžete se před nimi chránit všemožnými repelenty, ty ale ve většině případů obsahují škodlivou aktivní látku zvanou DEET, která nepříznivě působí na mozkové buňky a způsobuje řadu zdravotních závad. Proto je nejlepším řešením využívat produkty na přírodní bázi. A mezi takové produkty patří náramky a samolepky značky MosquitNo.

 

Značka MosquitNo přišla s řadou produktů, které uvolňují citronelovou vůni. Citronela, nebo také citronová tráva, je kulinářská ingredience známá svou intenzivní vůní, komáři ji však nesnáší. Ať už si pořídíte náramky či nálepky, budete před komáry chráněni po celou dobu dovolené.

 

MosquitNo Barevné náramky jsou vyrobeny ze silikonu, který vůni citronely uvolňuje až po dobu 72 hodin. Jsou vítanou alternativou k mnohdy lepkavým a těžkopádným krémovým repelentům. Navíc jsou voděodolné a vhodné pro děti, které si je oblíbí díky jejich barevnému provedení. Děti rovněz zaujmou MosquitNo Zábavné nálepky se zvířátky, které lze nalepit na oblečení, spací pytel, na rám postele či stěnu stanu. Postupně uvolňují citronelu po dobu 72 hodin. Jsou lehoučké, neobsahují žádnou kapalinu, a jsou tak vhodné i při cestování.

 

Neváhejte a vyzkoušejte zaručenou ochranu před komáry ještě toto léto!

NÁRAMEK