LUXUSNÍ OŠETŘENÍ V POHODLÍ VAŠEHO DOMOVA? - S OŠETŘUJÍCÍ LED MASKOU NA OBLIČEJ, ANO!

LUXUSNÍ OŠETŘENÍ V POHODLÍ VAŠEHO DOMOVA?

 

S ošetřující LED maskou na obličej, ANO!

 

Pokud toužíte po něčem skutečně výjimečném, máme pro vás tip, který vám pomůže vyřešit každou starost ohledně problematiky pleti.

Představujeme ošetřující LED masku na obličej. Beauty luxusní trend dnešní doby.

 

Tato maska využívá tzv. terapii fotonovým světlem. Jde o inovativní způsob, který nám pomáhá zbavit se nedokonalosti pleti. Je nejefektivnější v oblasti dermatologie. Můžeme říct, že zde máme top nástroj v boji proti chronickým kožním defektům. Fotonová terapie je zcela bez bolesti a nepřichází s ní žádné vedlejší účinky projevující se zdlouhavým hojením, popisuje za kosmetickou společnost Palsar7 Martina Behrová, která se na beauty a spa produkty a trendy specializuje.

 

Jak fotonová terapie tedy funguje?

Světlo proniká do těla jako proud energie ve formě fotonů, zjednodušeně řečeno. Různé vlnové délky mají různé pozitivní účinky. Každá vlnová délka je znázorněna jinou barvou. Barvy svícení mám maska 4 základní: červenou, žlutou, zelenou a modrou, a další 3 kombinované - zelenomodré, bílé a fialové.

Jaký účinek přesně chcete a jakou barvu světla si zvolíte je pouze a jen na vás. Nasadíte masku. Navolíte ošetření. Zavřete oči a pak už jen 10-15min relaxujete a maska pracuje sama na celkovém vylepšení stavu vaší pleti.

Uživatelsky je to zcela jednoduché a nikdo se nemusí bát, že by to nezvládl. Naopak díky LED osvětlení si můžete dopřát luxusní ošetření pleti v naprostém klidu v pohodlí vašeho domova.

 

Kůže obličeje je považována za ukazatel celkového zdraví jedince. Jelikož obličej je část těla, která je nejvíc vidět a kožní problémy se známkami stárnutí jsou zde velmi patrné a bohužel nepřehlédnutelné, je třeba se o ní pečlivě a cíleně starat. Využití ošetřující LED masky je do dnešní uspěchané doby nejefektivnějším možným řešením.

První známky stárnutí se na povrchu pleti objevují již od 25.tého roku věku. Od jemných, lehce viditelných linek až po vrásky a ztrátu objemu. Pleť stárne z mnoha důvodů, většina příčin jsou přirozené procesy, kterou jsou nezastavitelné. Jsme schopni je ale zároveň ovlivnit.

Ošetřující LED maska nabízí širokou škálu benefitů. Naprosto kompletně se postará o zlepšení kvality pleti jako celku.

V první řadě napomáhá při léčbě akné. S tím je spojená minimalizace tvorby pórů. Dále minimalizuje vrásky a omezuje jejich další tvorbu. Odstraňuje pigmentové skvrny. Sjednocuje tón pleti. Potlačuje tvorbu melatoninu. Zlepšuje cirkulaci krve. Bojuje proti mastnotě pleti obličeje, která je nežádoucí. Zvyšuje vstřebatelnost pleťových produktů do pokožky a tím zvyšujeme jeho efektivitu a intenzitu. Závěrem je tedy možné říct, že ošetřující LED maska pleť celkově omlazuje!

 

Značka Palsar7, jako jedna z mála, toto luxusní ošetření nabízí. Je možné zvolit LED masku, na oblast pouze obličeje. K dispozici jsou dvě barevné varianty, zlatá či bílá.

Lze si dopřát i verzi ošetřující partii obličej a současně i oblast krku a postarat se tak o kompletní omlazení. Tato varianta je k dostání také ve dvou barevných kombinacích zlaté či bílé barvě.

Dopřejte si tedy to nejlepší pro sebe a pro svou pleť!