MOMMY CARE - ŠPIČKOVÁ PÉČE O MAMINKY A MIMINKA

Mommy Care je jednou z nejuznávanějších značek organické péče o pleť. Specializujeme se na vývoj a výrobu produktů péče o pleť pro nastávající maminky, miminka a děti a klademe důraz na vývoj přírodních a bezpečných produktů pro použití v době, kdy je pokožka nejcitlivější.

Do našich produktů se používají pouze přírodní a organické ingredience nejvyšší kvality a naše výrobní metody (včetně lisování za studena) zajišťují, že si ingredience zachovají své optimální výhody. Garantujeme splnění nebo překročení nejvyšších průmyslových standardů ve výrobě přírodní a organické péče o pleť.
Naši řadu těhotenských produktů lze použít k prevenci strií, snížení otoků a pomoci vašemu tělu udržet si svůj tvar po těhotenství. Naše kojenecké a dětské produkty jsou vhodné zejména pro tu nejjemnější a nejcitlivější pokožku.

Bezpečnost vás a vašich dětí je naším hlavním zájmem v Mommy Care, takže v době, kdy na tom opravdu záleží, se můžete při používání našich produktů cítit bezpečně. Netestujeme na zvířatech. Nikdy nepoužíváme parabeny, ingredience na ropné bázi, ftaláty, SLS ani žádné jiné ingredience, o jejichž bezpečnosti existuje pochybnost, a naším posláním je neustále vyvíjet vysoce kvalitní a bezpečné produkty péče o pleť, které podporují maminky, které se snaží rozhodovat o zdravém životním stylu pro sebe a své děti.

 

Značka Mommy Care se může pochlubit těmito řadami produktů:

  • Mateřství (produkty pro těhotné ženy)
  • Dětské produkty (produkty pro miminka, batolata i děti)
  • Dětské čistící prostředky (mycí a prací prostředky, dezinfekce)
  • Outdoor (repelenty a opalovací krémy pro děti a kojence)
  • Batolata a děti (sprchový gel a šampón)

 

Produkty používají pouze ty nejkvalitnější a nejúčinnější ingredience. Pojďme se podívat například na velmi oblíbený produkt:

Mommy Care - Přírodní Krém na strie 200 ml.

Strie jsou nepříjemné a potýká se s nimi většina těhotných žen a maminek. Jak vaše tělo rychle roste, aby se přizpůsobilo vašemu vyvíjejícímu se dítěti, vaše kůže se natahuje nad svou normální elasticitu, což obvykle vede k striím ve vnitřních i vnějších vrstvách. Strie se nejčastěji tvoří v druhé vrstvě pokožky, do které je obtížné dodat živiny. Toto je jeden z hlavních důvodů, proč většina krémů na strie nedokáže problém plně vyřešit. V jedinečném složení Mommy Care - Přírodního krému na strie se nachází bambucké máslo a avokádový olej, které pronikají do všech vrstev pokožky a poskytují extra vlhkost a pružnost, a pokožka se tak stává odolnější proti roztahování či natrhávání. 

 

Kliknutím na obrázek se přenesete na produkt a dozvíte se více informací.