VYHLAZENÁ PLEŤ BEZ BOLESTNÝCH ZÁSAHŮ DO OBLIČEJE?

 

 

 

Seznamte se s Guashou,

zázračnou masážní destičkou, která je stvořena z posvátného minerálu. Guasha, je destička, kterou se provádí masážní metoda, jejíž původ najdeme v Číně a její medicíně. Její blahodárné účinky jsou postaveny na jasně daných faktech.

Stačí pár jednoduchých tahů Guashou. Jen několik minut denně. Pouze 3 dny v týdnu. S kapkou vašeho oblíbeného pleťového krému, oleje či séra. Výsledky nejen uvidíte ale i ucítíte. Pleť obličeje zejména, bude vyhlazená zářivá a celkově dokonalejší. 

Jelikož obličej je část těla, která je nejvíc vidět a kožní problémy se známkami stárnutí jsou zde velmi patrné a bohužel nepřehlédnutelné, je třeba se o ní starat pečlivě a cíleně. Už jen z důvodu toho, že kůže obličeje je považována za ukazatel celkového zdraví jedince.

První známky stárnutí se na povrchu pleti objevují již od 25.tého roku věku. Od jemných, lehce viditelných linek až po vrásky a ztrátu objemu. Pleť stárne z mnoha důvodů, většina příčin jsou přirozené procesy. Guasha, nám může být tím nejlepším pomocníkem v boji proti stárnutí pleti.

 

Jak tento zázrak tedy funguje?

Díky jednoduché masáži obličeje (i těla) hranou destičky (minerálu) se na pokožce tvoří načervenalé cestičky. Neděste se, je to správně. Díky tomu tak dochází k prokrvení a okysličení pokožky, které s sebou přináší právě širokou škálu benefitů…říká Martina Behrová za kosmetickou značku Palsar7, která je specialistou na beauty a spa produkty. Věřte, že vaše pleť se po používání Guashy, rozzáří, získá zdravější barvu a svěžejší vzhled.

Dojde k viditelnému vyhlazení vrásek v obličeji. To znamená, že Guasha, je schopná nahradit invazivní zásahy jako jsou faceliftingy či botulotoxinové injekce. To vše díky zvýšené tvorbě kolagenu, který pleť zpevňuje a omezuje tvorbu dalších vrásek.

Sjednocuje se tón pleti. Uvolní se svalové napětí jak v oblasti obličeje, tak svalové tenze na těle. Její použití není omezeno pouze na pleť v oblasti obličeje, naopak je její využití širokospektré. Díky tomuto uvolnění pak následně dochází k odbouraní stresu a cítíme se mnohem lépe.

V neposlední řadě odstraňuje pigmentové skvrny, které vznikají vlivem slunečního záření či vnějšími vlivy. Je také schopná zmírnit výskyt váčků, kruhů pod očima a žilek v obličeji.

Dochází k detoxikaci, k odstranění odumřelých kožních buňek. Pleť tak lépe dychá a absorbuje lépe pleťové produkty, jejichž použití je následně mnohem efektivnější.

Je tedy možné říci, že díky Guashe, a jejímu používání, dochází k celkovému zlepšení vzhledu pokožky.

 

Guashu, nabízí značka Palsar7 v několika různých variantách.

Růžovou, stvořenou z minerálu jménem růženín, ten podněcuje krásu, něhu a (sebe)lásku.

Zelenou a bílou z jadeitu, jehož tajemným posláním je dlouhověká krása a zdraví, jadeit jako minerál má prodlužovat život.

Kdo ji zkusí, okamžitě se zamiluje a nedokáže si svůj týden bez tohoto ,až meditativního rituálu, představit.,,

Potvrzujeme ze zkušeností od spokojených zákazníků za značku Palsar7.