SPA PRODUKTY PALSAR7 - ZÁŽITEK JAKO Z LÁZNÍ

Pokud se při každé koupeli chcete cítit jako v lázních,

máme pro Vás dobrou zprávu!

Nově máme v naší nabídce produkty z řady SPA od značky Palsar7.

Mezi těmito produkty naleznete vše, co potřebujete k dokonalém umytí. Všechny produkty jsou z kvalitních materiálů a proto je koupel za pomocí nich velice příjemná. S produkty SPA se umyjete od hlavy až k patě. Jsou ideálním pomocníkem jak ve sprše, tak i při koupeli, nebo saunování.

Mezi produkty naleznete například oboustranný kartáč, který má z jedné strany přírodní štětiny, které jsou díky dlouhé rukojeti ideální pro nanesení a napěnění Vašeho oblíbeného prostředku na mytí na místa, kam normálně nedosáhnete, zejména střed zad. Na druhé straně se nachází příjemné dřevěné výstupky, které jsou ideální pro masáž zad jak při koupeli, tak například saunování. Kartáč je ze dřeva a přírodních materiálů. 

Toto však není jediný kartáč, který naleznete v řadě SPA. Další, velmi oblíbený kartáč nabízí odnímatelnou rukojeť. Díky němu se můžete stejně jako s předchozím kartáčem dostat například na střed zad, nebo můžete rukojeť sundat a použít hlavu kartáče jako samostatný nástroj pro umytí celého těla. Na hlavě kartáče se nachází tkaný popruh, s jeho pomocí si budete moci kartáč lépe uchytit, nebo navléknout na ruku. 

Když jsme u těch kartáčů, tak za zmínku jistě stojí ještě malý oboustranný kartáček. Na jedné straně se nachází přírodní štětiny, a na druhé pemza. Pemza má drsný povrch, díky němuž Vám zjemní pokožku nohou, aniž by je poškrábala. Celý kartáček je ideální na cestování díky jeho velikosti. Na kartáči je také připevněn provázek, můžete si ho teda umístit na místo, kde bude při každé koupeli, nebo saunování vždy po ruce. 

Čistící žínka z přírodní lufy. 100% přírodní pomocník pro Vaši každou koupel, její složení obsahuje přírodní minerály, které poskytují hluboký čistící účinek. Lufu nepoužívejte suchou, vždy je nutné ji nejprve namočit. Po namočení krouživými pohyby za pomocí lufy vyčistěte své tělo. Lze použít také na peeling. Neobsahuje parabeny a sulfáty, ani jiné běžně škodlivé látky. Biologicky rozložitelná. 

Druhá žínka z lufy, která má menší provedení a lufa se nachází pouze na jedné straně je nejčastějším nástrojem pro mytí. Na druhé straně se nachází přírodní materiál, na němž je přidělán popruh pro jednoduché přichycení na ruku při koupeli. Je také ideální na saunování.

Kromě žínek, naleznete v nabídce také houbu z přírodního materiálu. Mycí a masážní houbu nechte před použitím nasáknout vodou a až bude měkká, krouživými pohyby s ní vyčistěte tělo. Můžete ji rovněž použít na peeling. Po použití houbu propláchněte a nechte uschnout. Na houbě se nachází z druhé strany popruh, díky kterému si ji můžete při koupeli příjemně přichytit na ruku.

Ve SPA nabídce se také nachází sada produktů 4v1. V sadě naleznete malý kartáček, ideální pro čištění malých, snadně přístupných částí těla, jelikož nemá tak dlouhou rukojeť. Kromě toho, zde naleznete rukojeť kartáče s dvěma různými hlavicemi. Jedna hlavice má přírodní štětiny, je tedy uzpůsobena na důkladné a masážní umytí celého těla, zejména obtížně přístupných míst. Hlavici můžete však sundat a díky popruhu na její druhé straně ji můžete použít na celý zbytek těla. Druhá hlavice má dřevěné výstupky, které jsou ideální pro masáž těla. Tato hlavice má také popruh na druhé straně. Díky společnému balení budete mít vždy vše potřebné po ruce, ať už při koupeli, saunování či masáži.

 

Řada produktů SPA však není jedinou záležitostí značky PALSAR7.

Značka má mnoholeté zkušenosti na trhu, ví tedy jak přesně se zákazníkům trefit do noty.

Nabízí řadu moderních zařízení, díky kterým se stane péče o pokožku ještě snazší. Chceme, abyste se cítili uvolněně a zdravě, vypadali mladě a krásně, a to aniž byste navštívili kosmetické profesionály. Naše výrobky jsou vhodné pro domácí použití, takže si můžete užít luxusní ošetření kdykoliv a kdekoliv.

PALSAR7 poskytuje rozmanitou nabídku nejžádanějších zařízení v péči o Vaši pokožku. Abychom splnili očekávání našich klientů, je naše práce založena na následujících klíčových principech.

3 důležité body, na kterých si značka potrpí:

BEZPEČNOST
Všechny naše výrobky jsou vyrobeny z hypoalergenních materiálů, které zvyšují pocit bezpečí. Zároveň jsou naše výrobky certifikovány evropskou normou a ke každému produktu je připojena podrobná příručka. Další informace a pokyny najdete na našich webových stránkách.

ROZMANITOST
Poskytujeme jedinečnou možnost vybrat si z široké škály produktů pro Vaši pokožku. Naše výrobky jsou prezentovány v několika barvách, s odlišnými funkcemi a tvary. Můžete si díky tomu vybrat produkt vhodný přímo pro Vás.

ODBORNOST
Neustále shromažďujeme a rozvíjíme naše odborné znalosti v oblasti kosmetického trhu, abychom našim zákazníkům poskytli moderní, kvalitní a jedinečné produkty.

 

Pokud Vás produkty SPA zaujaly, v následujícím odkaze si je můžete jednotlivě prohlédnout s fotkami. 

https://www.beautybox.cz/spa:palsar7/

 

Více informací o značce PALSAR7 a jednotlivé produkty si můžete prohlédnout zde: https://www.beautybox.cz/znacka/palsar7/

 

Váš Beautybox.