SOO’AE - KOREJSKÁ VEGAN KOSMETIKA

Korejská kosmetika je v poslední době velkým trendem a má k tomu dobré

důvody, pojďme se na ně podívat!

sooae

Produkty značky Soo'AE jsou inspirovány a vznikají těsnou spoluprací firmy DKCOS s předními jihokorejskými značkami péče o pleť a krásu. Poháněni vášní a oddaností korejské kráse se snaží poskytnout spotřebitelům nejen zábavné a líbivé produkty, ale i velmi účinná řešení komplexní péče o pleť. Dnes, s pobočkami v New Yorku, Soulu a Torontu, se DK Cosmetics právem stalo plnohodnotnou volbou pro milovníky korejské kosmetiky a poskytuje to nejlepší z korejských kosmetických inovací.

Značka Soo'AE je inspirována rovnováhou přírody, tradice a vědy. Použité ingredience kombinují přírodní složky se současnými trendy a technologiemi tak, aby poskytovaly zábavná, snadná a účinná řešení. Soo’AE zjednodušuje péči o pleť díky vysoké účinnosti našich produktů. Obsahuje přírodní ingredience, netestuje se na zvířatech (cruelty -free kosmetika) a neobsahuje syntetické parabeny, barviva, ftaláty a sulfáty. Kosmetika je vhodná pro vegany.

 

Mezi produkty, které značka Soo’AE nabízí, naleznete například řadu "Food Story"

Food Story kolekce obsahuje spoustu veganských masek na obličej s extrakty z ovoce, jako je například banán, ananas, borůvka, granátové jablko, avokádo, nebo kiwi.

Masky jsou bohaté na vitamíny C a E. Masky jsou také biologicky odbouratelné, jelikož jsou tvořeny z přírodních vláken.

Mimo jiné zde naleznete také peelingy z řepy, mrkve, guavy nebo obilí.

 

Další oblíbenou řadou značky Soo’AE je kolekce "Hemp"

Řada obsahuje 8 produktů, které Vám díky vlastnostem oleje z přírodních konopných semínek poskytnou dokonalou hydrataci pokožky. Obsahuje 100% přírodní olej z konopných semínek. Mezi produkty, které řada Hemp nabízí jsou krémy, pleťové masky, vyživující oleje, sérum, nebo například sprej na obličej.

 

V kolekci "Phyto Collagen" naleznete 3 produkty. 

Veganské velice výživné "PHYTO COLLAGEN SERUM" sérum obsahující kolagen na rostlinné bázi zmírňuje projevy stárnutí pleti a zlepšuje její celkový stav a pevnost.

Veganská kolagenová čistící pěna "PHYTO COLLAGEN CLEANSING FOAM" důkladně zbaví pleť nečistot a odumřelých kožních buněk. Zároveň dlouhodobě přispívá ke zpevnění pleti a zlepšení jejího celkového stavu. 

A Sadu s krémem a čistící pěnou. Veganský kolagenový krém vhodný pro denní i noční použití vyživuje pokožku a oddaluje projevy stárnutí pleti. Vyživující krém pro všechny typy pleti. Obnovuje elasticitu a pevnost pleti a je vhodný i pro mladší generace jako první péči proti stárnutí pokožky. Součástí sady je mini 30ml balení čistící pěny.

 

Řada produktů "Squeezed Lemon"

Řada obsahuje 5 produktů. Hydratační krém, sérum, toner ve spreji, čistící pěna, peeling.

Hydratační krém pomáhá udržet svěží a hydratovanou pokožku díky citronu a kyselině hyaluronové. Vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť. Je osvěžující a má jemnou a lehkou texturu, obsahuje olej z citrónových jader.

Sérum obsahuje citrónový extrakt, který pleť osvěžuje a hydratuje. Vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť. Je osvěžující a má jemnou a lehkou texturu, obsahuje olej z citrónových jader.

Toner na bázi vody doplňuje potřebnou vlhkost a osvěžuje pokožku. Je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro mastnou a problematickou pokožku. Použití v létě dodá pleti příjemné osvěžení. Vhodné pro vegany.

Čistící pěna, vytvořená s extraktem z citronu, účinně odstraňuje nečistoty a zanechává pokožku svěží, ideálně osvěží v létě.

Peeling pomáhá vyčistit ucpané póry a tím zamezuje tvoření černých teček. Pomáhá k projasnění a osvěžení pleti. Peeling neobsahuje plastové částečky.

 

Produkty "Charcoal"

Produkty z dřevěného uhlí mají několik benefičních účinků.

Bublinková maska z uhlí a jílu. Jíl a aktivní uhlí reagují při použití s bublinkami kyslíku. Maska pokožku čistí, zjemňuje a zároveň důkladně odstraňuje nečistoty.

Slupovací maska pomáhá odstranit odumřelé buňky a nečistoty a zanechává pleť čistou a svěží. Tato maska má silné čistícími účinky dřevěného uhlí a díky naší charakteristické směsí rostlinných výtažků (aloe vera, grapefruit, lékořice, pomeranč, tea tree) pleť osvěžuje a důkladně ošetřuje.

Čistič a maska na pleť. S tímto čističem a maskou v jednom pocítíte příjemnou změnu, díky silným čistícím účinkům dřevěného uhlí, které pomáhá odstranit odumřelé buňky a nečistoty a zanechává pleť čistou a svěží. 

 

Tímto však sortiment značky Soo’AE nekončí, nabízíme spoustu dalších produktů, jako je například maska na rty, diamantový peeling, hologramové masky a další. 

Pokud Vás produkty zaujaly a chtěli byste se o každém produktu dozvědět více, klikněte na následující link, nebo obrázek na začátku článku.

https://www.beautybox.cz/znacka/soo-ae/